perjantai 19. lokakuuta 2012

Kesän sukkia


Vaikka syksy on jo pitkällä, mie sain vasta äsken kesällä neulomani sukat valmiiksi. Harmaat sukat odottelivat päättelyä ja siniset eivät meinanneet millään valmistua. Lähestyvä syysloma sai vihdoin puikkoihin vauhtia ja sukat valmistuivat.



 Innostuin neulomaan pitsisukkia, joita voisi pitää yhden kesähameeni kanssa. Lanka ei vain suostunut muuttumaan pitsiksi. Se oli liian kirjavaa, jotta hieno kuvio olisi erottunut. Lukuisten yritysten ja purkamisten jälkeen päädyin neulomaan perussukat, joihin tein kiilakavennukset ylös. Kesähametta en enää tarkene pitää, sukat saavat odottaa ensi kesää.




 Näitä sukkia oli tarkoitus neuloa kesän melonta- sun muilla reissuilla, joita ei sitten sateen vuoksi tehtykään. Siitäkö johtui se, etten innostunut näitä neulomaankaan. Tiedot täällä.


Istuin paljon kesällä huvimajassa neulomassa. Samalla kuuntelin CD:ltä Jane Austenin kirjoja. Tunnelmaan sopi hyvin myös Jane Austen-neule, Lydia Bennet Socks.

Lisätietoja saa täältä .

Syyslomaa on ihanaa viettää metsässä samoillen ja mökillä neuloen. Toivottavasti nämä neuleet valmistuvat nopeammalla aikataululla.

11 kommenttia: