maanantai 21. tammikuuta 2013

Vaihteeksi ristipistoja


Netin ihmemaailmassa on neuleitten lisäksi toinen toistaan kauniimpia ristipistotöitä, joita käyn usein  ihailemassa. Olisipa aikaa pistellä jotain todella kaunista ja viimeistellä työ jotenkin mielenkiintoisesti.Joululomalla sitten päätin siirtyä pelkästä haaveilusta oikeaan tekemiseen. Olin joskus aiemmin tulostanut pienen, jouluisen pistelyn. Valitettavasti en etsiskelystä huolimatta löydä linkkiä ohjeeseen. Neuleohjeisiin tulee aina tulostettaessa linkin osoite mukaan, mutta ristipistomalleihin ei näemmä tule. Olisinkin kiitollinen, jos saisin tietää, mistä ihmeestä olen tämän mallin kaivanut esiin.Laatikon ohjeen löysin täältä. Ompelu ei ole vahvimpia puoliani, eikä näköjään tämmöinen askartelukaan. Ensimmäiseksi kokeiluksi tämä onnistui kuitenkin mukiinmenevästi. Ulkoa se näyttää ihan hyvältä. Sisäpuolella näkyy ryppyjä, joita ei tarvitsisi näkyä.


Olen iloinen, että sain tämän tehtyä. Miulla on yksi vähän isompi pistely kesken, mutta sitä teen sitten kesällä. Olisi mukavaa ehtiä tekemään jokin muukin kaunis pistely. Ohjeita, kankaita ja lankoja kyllä on!

P.S. Ja löytyihän se linkki pistelyn ohjeeseen . Olin kyllä tuolla  käynyt monta kertaa tutkimassa, olisiko malli sieltä, mutta ei vain ollut sattunut silmään. Kiitos Eila!

7 kommenttia:

 1. Kaunis laatikko; tuollaisia minäkin toivoisin osaavani.

  VastaaPoista
 2. Tunnistin mallin heti gazette94 freebieksi:) http://gazette94.blogspot.fi/search/label/free%20pattern
  Nätti pistely ja laatikko on tosi hieno! Enpäs ole tehnytkään laatikoita pitkään aikaan....

  VastaaPoista
 3. Kauniin laatikon olet tehnyt, nätti pistely! Ihanasti sopivat värit yhteen :)

  Leena

  VastaaPoista