sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pehmeä synttärilahja

Tuttavani täytti äskettäin 70-vuotta ja piti isot synttärit, joihin oli kutsuttu sukulaiset, ystävät ja kylänmiehet. Kuulun tuohon kylänmiehet joukkoon, vaikken mies olekaan. Neuloin lahjaksi huivin, kuinkas muuten! Kaikessa kiireessä en malttanut kaivella Ravelryä ja niinpä päädyin aloittamaan huivin "omasta päästä".

Aikani sitä neulottuani huomasin, että huivista on väkisinkin tulossa Alina. Se ei haitannut, sillä sainpahan huiviin kauniin reunapitsin ja muutenkin jonkinmoisen suunnan neulomiseeni.

Harmittaa vaan, kun huiviin tuli muutama aloittelijan "virhe". Jatkoin lankaa keskellä kerrosta niin, että päätellyt langanpätkät näkyvät, kun huivia katsoo läpi. Laitoin huivin pingottumaan patjalle, jonka nostin nojaamaan saunan lauteita vasten, lauteen reunan painauma näkyy poikkiviivana keskellä huivia. Kumpikaan näistä asioista ei ole suuren suuri, mutta kun mie osaisin paremmin, miksi sitten sählään???

Lankana huivissa on ihanan pehmoinen ja lämmin Adriafil Sierra Andina.

Huivi on kuvattu vanhassa linnoituksessa pari viikkoa sitten. Kylläpä siinä ajassa on ehtinyt luonto vihertyä.8 kommenttia:

 1. Ihana lahjahuivi! Välillä sitä vaan sählää. =)

  VastaaPoista
 2. Ihan nätti ja lämmittävä huivi.
  Minulla menee aika fb:ssä, kun yritän myydä noita ylimääräisiä lankoja pois. Olen niin laiskistunut koko boggaamiseen saatikka toisten blogien kommentoimiseen. Mua väsyttää tämä allergia sekä tällähetkellä kovin kipeä selkä.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi joka tapauksessa! Tuttua tuo sählääminen täälläkin :)

  VastaaPoista
 4. Eiköhän me kaikki sählätä silloin tällöin:) Huivi on kuitenkin tosi kaunis.

  VastaaPoista
 5. Ihana huivi, varmasti saaja tykkää. Mitä pieni sählääminen haittaa ketään :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä värine huivi ja mitä se vällii vaik vähä tullee jottai piänt virhet. Täytyyhä käsityäs ol käsityän leima :)

  VastaaPoista