torstai 18. heinäkuuta 2019

Yllätyshuivi

Tarkoituksena ei ollut neuloa tätä huivia, mutta kun näin Villapesusiskot-huivin, en voinut olla neulomatta. Tykkään perinteisistä kolmiomallisista huiveista. Ne istuvat miusta hyvin olkapäillä ja ovat lämpimiä. Nykyään monet kolmiohuivit neulotaan sivusta lähtien kärjestä kärkeen. Silloin  huivista tulee kyllä kolmio, mutta usein huivi on matalampi ja sivut ovat pitempiä. En osaa oikein pitää sellaisia huiveja.

Valitsin huivin langoiksi varastoistani jämälankoja. Se rajoitti värivalikoimaa ja olin epävarma valinnoistani. Ajattelin, että tuli liikaa keltaista. Olin lopputulokseen pettynyt. Neulefestareilla sain kuitenkin huivistani paljon kehuja. Olin yllättynyt. Aloin katsella huivia erisilmin. Se on kaunis. Olin ajatellut laittaa huivin lahjalaatikkoon, mutta taidankin pitää sen itse.

Kuvasin huivin jo kuukausi sitten edellisten postauksen puseroiden kanssa samaan aikaan. En tiedä, mihin aika on lomaillessa hurahtanut!

En ehtinyt huivien yhteiskuvaukseen festareilla, koska jouduin kiirehtimään junalle ennen sitä. Sain kuitenkin kuvattua huivini sen suunnittelijoiden, Pirjon ja Katrin kanssa. Kiitos siitä heille!

4 kommenttia:

  1. Huivisi ON kaunis. Festareillakaan ei rumaa huivia nähty. Kaikki olivat niin nättejä ja omanlaisiaan värikkäitä kaunokaisia. Tämä on näyttävä malli.

    VastaaPoista
  2. Eipä tuota turhaan ole kehuttu, se on kaunis väreiltään ja malliltaan

    VastaaPoista
  3. Ihana ja ihanan värinen huivi Sinulla! ♥️
    Sari

    VastaaPoista
  4. Tosi kaunis on huivisi! Heti alkoi sormet syyhyämään huivin tekoon. :D

    VastaaPoista