lauantai 17. marraskuuta 2012

Sukkia

Olen neulonut sukkia, villatakkia, huivia, peittoa - anteeksi peittoja - ja haaveillut lapasista. Valmista ei vain tahdo tulla, paitsi näistä:


Neuloin synttärisukat nopeasti Seiskaveikasta. Olisi ehkä pitänyt vähän suunnitella mallia paremmin, mutta hyvin kuulemma lämmittävät jalkoja.


Osallistuin mysteerisukka-KAL:iin. Harmitti vain, että valitsin tympeät värit sukkiini ja enkä tympääntymisen vuoksi malttanut lukea ohjetta loppuun saakka. Olisi pitänyt käydä lankakaupasta ostamassa kauniit, toisiinsa sointuvat värit eikä käyttää piirongin loputtomia, mutta tylsiä lankavarastoja. Tosin, kauneus on katsojan silmissä. Mies ihaili sukkien väritystä ottaessaan niistä kuvia.

 Oli siis kiire saada neule pois käsistä, enkä oikein keskittynyt ja jalkaterästä jäi joustinneule osittain neulomatta. Tällä kertaa en pura! Jätin myös osan jalkaterän kirjoneuleesta pois, koska sukista olisi tullut muuten liian isot.

Täällä voi käydä ihastelemassa kauniimpia versioita näistä sukista. Sieltä löytyy myös sukkien ohje. Ohje on hyvin kirjoitettu ja malli on kaunis.

11 kommenttia:

 1. Pitääkin laittaa muistiin tuo mysteerisukkaohje. sinne entisten jatkoksi. Kiitos vinkistä synttärisukkiin, Taidan tarvita kohta tuollaisia luvulla 75 lahjaksi annettavaksi.

  VastaaPoista
 2. Mysteerisukkasi on aivan mun väreissä, ihanat! Harmaa on myös suosikkini ja synttärisukat on hienot.

  VastaaPoista
 3. Ei nua ny mikkää kauhee huanot sukat o. Nelikymppissukakki o hianot :)

  VastaaPoista
 4. Hienot sukat ja kivat värit noissa mysteerisukissakin :)

  VastaaPoista
 5. Minustakin mysteerit ovat kivan väriset:)

  VastaaPoista
 6. Kivoja yksityiskohtia sun sukissa.

  VastaaPoista
 7. Minusta myös mysteerissä on kauniit värit.

  VastaaPoista
 8. Minunkin mielestä mysteerisukissa on kauniit värit :)

  VastaaPoista
 9. Hei!! Mielestäni kauniit sukat!

  VastaaPoista