tiistai 18. joulukuuta 2012

Pakko neuloa - sukat

Miulle käy harvoin niin, että lanka innostaisi neulomaan. Innostun enemmän ohjeista. Nyt kuitenkin tämä sinisen kirjava lanka huuteli piirongin laatikosta niin kovaa, että se oli pakko ottaa esille ja luoda silmukat sukkiin. Miksi? En tiedä. Se oli marinoitunut laatikossa useamman vuoden ja ollut aivan hiljaa. Siitä oli muuton pyörteissä hävinnyt vyötekin.

Kaivelin laatikosta jotain aivan muuta, kun kerä sattui käteeni. Oli pakko heti aloittaa neulomaan sukkia.  Oli pakko neuloa sukat omasta päästä, ei ohjeen mukaan. Oli pakko neuloa ohuilla 2 mm puikoilla ja nauttia pienestä tuhertamisesta. Oli pakko nauttia kauniista värien vaihtelusta. Olinkohan kovinkin stressaantunut, kun tarvitsin tällaista ahdistuksen lievittäjää? Se tepsi hyvin, sillä stressistä ei ole jälkeäkään.


Ravelryssä on kirjattuna tarkemmat tiedot sukista.

Sukkien taustalla on muuten aidot Jantusen huopatehtaan huopikkaat, jotka ovat niin hienot, että olen nostanut ne verannan penkille esille. Välillä kyllä köpöttelen ne jalassa pihalla, mutta muuten vaalin niitä suurina aarteina.

9 kommenttia:

 1. Tosi nätit sukat, kiva kuvio :)

  VastaaPoista
 2. Hyvän väriset, ei ihme, että oli pakko neuloa :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Ja huopatossut on myös ihanat, lapsuudessa minullakin oli tuollaiset punaiset töppöset, mutta koristerantuja niissä ei ollut.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Upea väri ja malli <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat sukat. Minä pidän ohuista villasukista ja niiden neulomisesta.

  VastaaPoista
 6. Ihanat sukat, minäkin pidän ohuista sukkalangoista!

  VastaaPoista
 7. Minulla jo ressiä pukkaa kun en ole kahteen päivään puikollistakaan ehtinyt neulomaan. Jospa aattoiltana saunan jälkeen jo ehtisi.
  Nätit sukat olet taikonut.
  Mukavaa Joulunaikaa sinullekin!

  VastaaPoista