torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää ystävänpäivää!

 Löysin joululomalla netin ihmemaasta ihania punakirjontamalleja. Päätin heti kirjoa näitä ystävänpäivälahjoiksi, sillä äkkiäkös tuommoisen nyt kirjoo ja aikaahan ystävänpäivään on vaikka kuinka. En tapani mukaan osannut ollenkaan arvioida vapaa-aikaani. 

Sain yhden kirjonnan valmiiksi. Syynä oli miun inhoamani ompelukoneella ompelu, jota en meinannut millaan saada tehtyä. Olisi ehkä kannattanut keksiä jokin toinen viimeistelytapa kuin ommeltu sydän. Onko ehdotuksia? 

9 kommenttia:

 1. Voi mitenkä nätti sydän kauniine kirjomuksineen!
  En kyllä osaa ehdottaa muutakaan viimeistelytapaa, ompelukoneella minäkin olen sydämiä ommellut, lopputulos ei priimaa...
  Hyvää ystävänpäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää!
  Kaunis kirjomus mutt en osaa ongelmaa ratkaista, sydän On vaikea muoto ja tekee minkä muodon vaan niin koneella ompelulta ei taida välttyä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Ystävänpäivän iltaa Sinulle!
  Onneksi sydämiä on monen muotoisia, nurjalle puolelle on hyvä tehdä saumanvaraan lähelle saumaa useita poikkileikkauksia, että reuna asettuu hyvin.

  VastaaPoista
 4. Mukavaa Ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
 5. Ystävänpäivätervehdys vähän myöhässä...
  Kiitos kortista <3
  Miulla tekee tiukkaa nyt pelkkien ikonipussien ompelu, sellaisten käsityöpussikokoisten ja tikkikankaasta. Ei millään meinaa saada aikaiseksi, ehkä lomalla ehdin jotain väsäistä. Miten olisi, jos sydämet ompelisi käsin pykäpistoilla tms. ulkopuolelta?

  VastaaPoista
 6. Ehkä kuitenkin sydän juuri sopiva tuohon tekstiin. Kaunis on joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 7. Se on todella kaunis, ja koristaa kotiamme somasti! Kiitos!!

  VastaaPoista