torstai 7. helmikuuta 2013

Patalappuja à la carte Vol 2

Olen huomannut, että nämä patalaput ovat erinomaisia jämälankojen ja muuten epämääräisten lankanyssäköiden kuluttamiseen. Ainoa huono puoli on se,etteivät värit välttämättä satu ihan kohdalleen, mutta ei aina voi voittaa.

Ruusupolkuun tulivat värit suoraan '70-luvulta. En ole vieläkään toipunut sen vuosikymmenen värimaailmasta, joten en oikein tiedä, mitä mieltä olen tästä patalapusta.

Folklore sen sijaan on miun maun mukainen myös väreiltään. Se pääsikin heti käyttöön omaan keittiöön.

Ruusupolun ja Folkloren tiedot on kirjattu Ravelryyn.


15 kommenttia:

 1. Kauniita ovat nämäkin patalaput!

  VastaaPoista
 2. onpa retro- ja folklore-väritystä. Joo tietyn ikäisiä näyttää vaivaavan tuo värimaailma, itselleni edelleen kammotus on keittiön keltaiset alakaapit ja oranssit yläkaapit.

  VastaaPoista
 3. Todella kauniita. Tuo ylimmäinen on kaunein jonka olen koskaan nähnyt.

  VastaaPoista
 4. Ihana oranssi, tumma, vaalea, yhdistelmä! Tässä toimii hienosti!
  Olen jotenkin jo toipunut oransseista keittiökaapeista, vaikka onhan se täällä vielä olemassa, jos vähän raaputtaa nykyistä maalia.
  Folklore on aina tyylikäs!

  VastaaPoista
 5. Tykkään kyllä molemmista pannulapuista, mutta minulle jäi sama juttu 70-luvusta. Sen vuosikymmenen värimaailma oli aivan hirveä samoin vaatteet. Kun se tuli jälleen kerran muotiin, kun lapset olivat teini-iässä, kiristelin hampaitani mm. vaatekaupassa.

  VastaaPoista
 6. Haa, minusta (varsinkin) tuo ylempi on ihana! Mutta se johtuukin ehkä siitä, etten ole itse kokenut 70-lukua ;).

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo ylinnä oleva patalappu! Mie oon syntynyt 70 luvun lopulla ja oon huomannut katselevani aika nostalgisin fiiliksin 70-luvun värimaailman juttuja ja kuvioita. Niistä tulee lapsuus mieleen :) 10-15 vuotta sitten tuntemukset olisivat olleet melko erilaisia. Vanhuus tulee ilmeisesti ;D

  VastaaPoista
 8. Ihania patalappuja,varsinkin tuo ylempi! Minuun tuo retro väritys kolahtaa,ainakin vielä ;)

  VastaaPoista
 9. Molemmat laput on oikein kauniit.
  Aika erikoista oli se 70-luvun värikylläisyys. Aika aikaansa kutakin kai. Kummasti joku villitys tunkee läpi. Muistaakseni minunkin maalaiskotini valkeat ovet maalattiin jollakin kaamealla ruskealla,jota ei nyt voi käsittää.

  VastaaPoista
 10. kauniita patalappuja, tuo musta jossa ruusut kolahti minuun:)

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti alin on minun makuuni. Nuo seitkyt luvun värit olivat jotenkin "haasteelliset" isot kuviot myöskään, eivät sopineet kovinkaan monelle.
  Merkillisiä väriyhdistelmiä, muistan äitiyspakkauksen ruskeat potkuhousut kaameat, väreistä mitkään eivät sopineet täysin vaalealle vauvallemme. Hyvin hän kasvoi silti niissäkin väreissä.

  Kyllä on vahvaa tuo muoti, kun muotia oli jokin tyyli ei muuta myytykään.

  VastaaPoista
 12. Onhan tuo ylempi kaunis koriste seinälle, alempi parempi käyttöön, miun mielipiteeni.

  VastaaPoista