sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Patalappuja à la Carte Vol. 5


Äiti kävi lankakaupan loppuunmyynnissä ja osti miullekin kassillisen lankaa. Odotan kovasti, että pääsen noihin käsiksi. Tämän patalapun virkkaamista olin odottanut kirjan alusta lähtien. Miusta malli on söpö. Sen tekeminen oli kyllä melko tylsää ja kaduin heti alussa värivalintojani. Miten voi olla mahdollista, että ihminen, jolla on piirongit ja kaapit täynnä lankaa, ei löydä pieneen patalappuun sopivaa väriä? Koska ei raaski käyttää ihkulankoja mihinkään...

Mekon tiedot löytyvät Ravelrystä.


Tästä ei tullutkaan  patalappua, vaan pannunalunen teepannulle.  Alla olevassa kuvassa on sen toinen puoli. Tarkemmat tiedot patalapusta löytyvät täältä.


Käsi ei oikein tykkää virkkaamisesta. Teenkin näitä aina muutaman kerroksen kerrallaan ennen töihin lähtöä tai ruuan laittamisen lomassa.

3 kommenttia:

  1. Tunnistin lankalahjastasi tuon vihreäsävyisen Araucanian, mulla on jemmassa samaa odottamassa, mitä malttaisi siitä tehdä.

    VastaaPoista
  2. Kyl nua patalaput o nii hianoi, ettei niit ainaskaa patalappuin malta pittää. Mekkoki o nii hianovvärine, et mulle ainaski kelpais.

    VastaaPoista