maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lammen rannalla

Kiipesimme jyrkkää kallion rinnettä ylös ja napsimme samalla maukkaita mustikoita suuhun. Ylhäältä avautui jylhä maisema mustanpuhuvalle kapealle lammelle. Jossain alhaalla olisi nuotiopaikka, jonka tulilla evästelisimme.


Eväiden syönnin jälkeen oli aika kaivaa repusta neule ja etsiä hieno kuvauspaikka. Laavun vieressä kalliojyrkänne pullistui kohti vettä. Siinäpä olisi hieno tausta neulomalleni kaulurille.

Kevään kiireiden lomassa osallistuin Värien vuosi lanka- ja ohjeklubiin, jossa kaksi värjäriä ja suunnittelijaa (Pirre ja Tuulia) olivat tehneet sukka- ja kauluriohjeen toistensa langoille. Klubin sukat jo neuloinkin. Nyt halusin neuloa kaulurin, koska langan väri sopii täydellisesti ystävälleni, joka täyttää tänä kesänä 50 vuotta.

Langassa on mukana kultainen säie, joka ei näy kuvasta, eikä ole muutenkaan häiritsevän kimalteleva. Säikeen kuitenkin huomaa sieltä täältä ja se antaa kaulurille ylellisyyden tunnetta.  Hopeasäikeen lanka oli uusi tuttavuus, joka varmasti jatkuu myöhemminkin.

Neuleen tiedot löytyvät Ravelrystä.


5 kommenttia:

 1. kauniit on maisemat, kaulurista puhumattakaan!

  VastaaPoista
 2. Upeat maisemat ja kaunis kauluri!

  VastaaPoista
 3. Onpa hienot maisemat ja ihana on palmikkoneulekin :)

  VastaaPoista
 4. Pletkin taas napsinut upeita luontokuvia, niissä kuvissakin silmä ja sielu lepäävät. :) Ja neuleesikin ovat upeita, katselin kaikki viime käyntini jälkeen lisäämäsi.

  VastaaPoista