lauantai 31. elokuuta 2013

Patalappuja à la Carte Vol. 6


Salaiset kiireet ovat jatkuneet, tietokone hajosi lopullisesti, kameraan tuli vika ja se lähetettiin korjattavaksi ja Itellan kuljettavaksi ja loma loppui. Siinä liuta syitä hiljaiseloon Piirongin puikoissa. Tänään vihdoin ehdin ottaa uudet kuvat jo keväällä ja alkukesästä virkkaamistani patalapuista.

Kaksi vasemmalla olevaa patalappua kuuluvat sarjaan "harjoittelua", nuo muut onnistuivat ihan hyvin. Asettelin nuo epäonnistuneet kuvausta varten niin, etteivät virheet näkyisi kovin selvästi.

Minnuu harmittaa, kun en ole ehtinyt käydä blogeja lukemassa. Mitähän ihania neulekuulumisia miulta on mennyt ohi?

8 kommenttia:

 1. Ihania pannulappuja iso kasa, kaikki taitaa olla siitä kivasta kirjasta, joka minunkin on suunnitelmissa joskus hankkia ihan omaksi.

  VastaaPoista
 2. Noi on ihanii. Musta tuntuu, että vielä toi kirja löytyy multakin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat kaikki patalaput! Tuo kirja on aivan ihana. Itse en ole saanut aikaiseksi kuin muutaman patalapun, mutta onhan tässä vielä loppuelämä aikaa tehdä lisää.

  VastaaPoista
 4. Hei! Kauniita patalappuja olet virkannut! Jep, aika hiljaista on ainakin mun blogissani ollut kesän ajan. Kaikkea hommaa ulkona jne. Toivottavasti nyt syksyllä ehdin koneelle enemmän.

  VastaaPoista
 5. Ihania ja pirteitä patalappuja :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita patalappuja iso kasa!
  Koneongelmat on kenkkuja, meilläkin pöytäkone temppuilee ja haittaa ohjeiden tulostusta.

  VastaaPoista
 7. Minulla kanssa jäänyt suuret määrät lukematta ihania blogeja, mutta sitten kun luen, selaan paljon takaisinpäin, että näen kaikki mitä on tullut.

  VastaaPoista