maanantai 9. helmikuuta 2015

Sukupolvien silmukat Etelä-KarjalassaTänään alkoi Sukupolvien silmukat -kirjan sukkien ja lapasten näyttely Luumäen kirjastossa. Täältä se siirtyy Lappeenrantaan Tasihinin talon galleria Lauraan maaliskuuksi. Parikkalassa sukat ja lapaset nähdään huhtikuussa Taitokeskuksessa.

Kiiruhdin heti töiden jälkeen kirjastoon katsomaan näyttelyä. Oli ihanaa nähdä neuleet pitkästä aikaa. Osaahan en ollutkaan aiemmin nähnyt livenä.


Sukkien ja lapasten toiset parit ovat Turussa Taitokeskus Juseliuksessa helmikuun 13. päivään saakka.

11 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköisiä! Olen selaillut tuota kirjaa ja ihastellut neuleita vaikka en itse mikään puikkojen supersankari olekaan.

  VastaaPoista
 2. Varmasti ihanaa päästä näkemään tuotokset pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
 3. Mie katselen noita sukkia ja lapasia kirjasta... pääsispä hiplaamaan <3

  VastaaPoista
 4. Oi oi, nuo olis niin kiva nähdä.
  Kansallismuseossa oli semmonen neulekahvilatilaisuus, Sillä ihmisellä oli kaikenlaisia kirjoja mukanaan mutta ei tätä SUkupolvien silmukoita!?! Huomautin asiasta ja ehkä se on ens kerralla nähtävänä ja jotain asiaakin siitä odotan kuulevani. Onhan esitelmöitsijä oikein tohtorikoulutettava. Edellisen illan anti oli aika vaisu, odotan parempaa ensi kerralta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kristiina, luultavasti saat jotain kirjastakin, sillä luennoitsija on ottanut Piaan yhteyttä.

   Poista
  2. Kiva, kun nostit kirjamme siellä esille! Olisi ollut todella mukavaa olla siellä mukana, mutta Helsinki on liian kaukana arki-illan menoon.

   Poista
  3. Pia näytti hapsuhanskoja tuon ensimmäisen luennon jälkeen ja luennoitsija otti myöhemmin yhteyttä. En minä ole luennolla ollut. Maaliskuussa ajattelin mennä, mutta nyt siihenkin on tullut vähän esteitä.

   Poista
  4. Kiva ku asia on edennyt ja mukava olis "luennolla" kuulla ihan oikeatakin asiaa, sitähän tästä kirjasta löytyy runsain mitoin.

   Poista
 5. Mahtavaa että sait nämä näin nopeasti tänne blogiisi. Tulin Maahengen kautta, eli sinnekin laitoit tiedon, hienoa! Tärkeintä tietysti on se varma tieto, että nämä itäiset neuleemme ovat siirtyneet onnellisesti Etelä-Karjalan puolelle. Kyllä tuo kirjaston tilan väljyys riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, totta kai! Olen niin täpinöissäni siitä, että ne vihdoinkin ovat täällä!

   Poista
 6. Olisipa kiva, jos tuo näyttely tulisi tännekin, jotta pääsisin katsomaan. Lappeenrantaankin on asiaa vasta kesällä :)

  VastaaPoista