lauantai 28. maaliskuuta 2015

Ennen pääsiäistä

http://heivatutkudelmat.blogspot.fi/2015/02/paastonajan-haaste-hyvan-tekemiseen-182.html

Osallistuin Paastonajan haasteeseen hyvän tekemiseen, jonka aloitti MariJ Heivatut kudelmat blogista. Päätin neuloa 2 syto-myssyä ja yllätin itseni saamalla ne aikaiseksi hyvissä ajoin ennen haasteen päättymistä. Koska Etelä-Karjalasta ei löytynyt keräystä, lähetän myssyt Kuopion keskussairaalaan.
Myssyjen ohje löytyy Ullaneuleesta, mie olen kirjannut tiedot Ravelryyn.
Tämän viikon ilon aihe on uusi vyyhdinpuu, jonka olin tilannut Handusta. Entinen metallinen hajosi talvella ja olen käyttänyt äitini ikivanhaa ja huonossa kunnossa olevaa vyyhdinpuuta. En tykännyt metallisesta vyyhdinpuustani ja olin oikeastaan tyytyväinen, kun se hajosi. Jotenkin metalli ei tuntunut hyvältä villaiseen vyyhtiin. Tämä uusi vaikuttaa ihanalta. Kerittävänä kuvassa on viimeinen vyyhti neuleeseen, jonka toivottavasti pääsen piakkoin esittelemään.

6 kommenttia:

 1. Kiitos osallistumisesta haasteeseen! :) Hienot myssyt olet tehnyt! Toivottavasti saan käyttää tuota kuvaasi haasteen kuvakollaasissa?

  VastaaPoista
 2. Kauniita sytomyssyjä ja ihanat vyyhdinpuut.

  VastaaPoista
 3. Myssyt ovat kauniin värisiä ja mallisia. Koiruliakin uuden vyyhdinpuut näyttävät kiinnostavan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita myssyjä! Tuo on yksi suosikkimalleistani.

  VastaaPoista
 5. Kauniit myssyt, niin ihana värikin niissä. Tuollaisesta puisesta vyyhdinpuusta minäkin haaveilen, kunhan se metallinen härveli ensin rikkoontuu. ;)

  VastaaPoista
 6. Minulla on kahdet vyyhdinpuut mutta usein laitan vyyhdin kahden selät vastakkain olevien tuolien selkänojiin. Olen ihmetellyt kun molemmissa puissa on niitä ohuita rautalankoja joilla puulistakkeet on sidottu toisiinsa. Jää niin helposti lankakin niihin kiinni. Jouduin tässä taannoin korjaamaan molempia kun oli niitä rautalankoja katkeillut. Käytin pellavalankaa korjaamiseen.

  VastaaPoista