sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Lumikenkäilyä Ryläykselle

Hiihtolomasta on jo tovi, mutta kuvia on kiva katsella ja muistella ihania retkiä Kolin vaaroilla. Olimme jo kesällä päättäneet, että lumikenkäilemme Ryläykselle, jos menemme Kolille talvella. Maisemat olivat henkeäsalpaavia, Ryläykselle johtikin lumikenkäpolku ja repussa oli jälleen kuvattavia neuleita.
Ravelryn Mummot lumessa -ryhmässä on meneillään KAL, jossa neulotaan 15 neuletta vuonna 2015. Omana haasteenani on neuloa ohjeita, joita miulla jo on. Fuego-myssy on ollut miulla jo vuoden päivät Ravelryn kirjastossa odottamassa otollista hetkeä. Hiihtolomalle Kolille pakkasin valtavan ison kassin lankaa, puikkoja ja ohjeita, Fuegon tarvikkeet mukaanlukien. Myssy valmistui nopeasti, vaikka muistaaksi jouduin purkamaankin, koska tiheys oli väärä.
Vanha Leevi-koirakin jaksoi tulla mukaan, vaikka muina päivinä se jäi makaamaan sohvalle helpottuneena siitä, ettei tarvinnut lähteä  minnekään.
Menomatkalla Kolille pysähdyimme Joensuussa. Siellä pitää käydä aina lankakaupassa. Lankojen lisäksi ostin vempaimen, jolla voi tehdä tupsuja. Valitettavasti en saanut muhkeaa tupsua aikaiseksi, sillä lanka loppui kesken. Sitten vielä sohvallamakaajakoirakin oli kiinnostunut uudesta vempaimesta, jota se oli tutkinut lähemmin eräänä päivänä yksin ollessaan. Onneksi sille riitti paketin repiminen ja itse vempain oli suurimmaksi osaksi ehjä.

6 kommenttia:

 1. Hienoja maisemia ja sievä myssy sopii tunnelmaan :)

  VastaaPoista
 2. Hih, jotenkin mielsin tuon Ryläyksen ensin Ylläkseksi, jossa itse olen nyt juuri, mutta pian hahmotin tuon R:n siinä alussa ja osasin lukea lopunkin oikein. ;) Mutta ihania maisemia sielläkin ja kiva myssy kuvattavana.

  VastaaPoista
 3. Ehdin sitten viimeisenä näyttelypäivänä katsomaan sen Sukupolvien silmukat-esittelyn.
  Kurja keli täällä kun sataa vettä ja räntää vuoronperään. Lunta ei näy enää kuin jossain metsänsyrjässä tai kasassa joka on hiekoitussoran alla.
  Ihania neuleita esittelit taas.

  VastaaPoista
 4. Sie. on tommonen väripilkku luonnon keskellä. :)

  VastaaPoista
 5. Oi mitkä maisemat! Kaunis pipa.

  VastaaPoista
 6. Näti myssy! Ja maisemat ovat Kolilla aina upeat.

  VastaaPoista