sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Ennen talviteloille menoa

Koska syksy oli niin lämmin ja kaunis, pääsimme vielä lokakuussakin melomaan. Kuukausi sitten teimme päiväretken Saimaan Kyläniemen maisemiin. Päivä olikin hieno. Aurinko paistoi, pieni tuulen vire heilutteli rannan kaislikkoa ja järvenselältä nousi sankka sumu.
Saaren ranta oli hyvä paikka kuvata valmistunutta huivia. Se oli mysteerineulontahuivi. Huivia oli mukavaa ja joutuisaa neuloa. Lopputuloskin on ihan mukiinmenevä. En vain tykkää huvin muodosta, se on nimittäin enemmänkin viitta kuin huivi.

 Olin ajatellut, että neulon huivin itselleni, mutta viittamaisuus ei ole miulle mieleen. Onneksi huivin voi antaa lahjaksi, saajakin on jo  mielessä. Olin ostanut kerrankin huippuihanaa lankaa, josta saisin itselleni huivin. Nyt ei niin käynyt. Toivottavasti seuraava huivi onnistuu, sillä kärsin huivipulasta - ihan totta!
Huivin nimi on Mountain Trails. Alkuperäisessä ohjeessa reunojen polkuihin neulottiin helmiä, mutta en ole niiden suuri ystävä, joten jätin ne pois.  Polkukuvion voi tuolla Saimaan saaressa ymmärtää myös järven aalloiksi. Siinä mielessä kuvauspaikka oli oikein sopiva.
Huivin tiedot löytyvät täältä. Retken jälkeen nostimme kanootin talviteloille odottamaan ensi vuoden retkiä. Niistä on mukavaa haaveilla näin talvella takkatulen ääressä jokin mukava neule käsissä.
4 kommenttia:

 1. Kauniilta huivisi näyttää, vaikka ei olekaan ihan sinun mielimalli. Hyvin olet löytänyt lähes samanvärisen mättään kuin huivi. Tuommoisissa maisemissa melominen on varmasti suurta nautintoa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on huivisi ja hyvin sopii noihin luonnon omiin väreihin! Alin maisema on todella upeaa ja rauhoittavaa katseltavaa...

  VastaaPoista
 3. Huivi näyttää tosi kauniilta ja väri on erityisesti mieleeni.

  VastaaPoista
 4. thanks a lot admin on your information and sorry permission share
  pengoatan untuk sembuhkan aneurisma otak,bahaya radang kandung empedu,cara mengatasi vertigo yang sering kambuh,cara menyembuhkan payudara bengkak,cara alami mengobati kanker payudara,obat penghilang kerutan di wajah tradisional,obat penghilang bopeng di wajah tradisional,obat pereda radang amandel tradisional,pengobatan tradisional mata silinder,pengobatan tradisional kanker lambung stadium 1-4,cara menetralkan asam lambung dengan cepat,suplemen penambah berat badan terbukti ampuh,pengobatan tradisional kanker tulang,pengobatan tradisional perlemakan hati (fatty liver),cara mengobati penyakit endokarditis,pengobatan mata ikan tanpa operasi,bahaya kista ovarium pecah,cara mengobati nyeri punggung selama kehamilan,cara cepat menghilangkan alergi kulit,cara alami menyembuhkan mata katarak,cara menyembuhkan batuk berdahak,cara mengatasi lambung panas dan perih,cara mengobati pengapuran sendi lutut,cara mengobati diabetes gestational,cara alami menurunkan sgpt dan sgot,cara menyembuhkan kanker pankreas,cara alami menyembuhkan tumor rahang,obat kanker lifoma tradisional,suplemen kesehatan bagi penderita kanker payudara,cara menyembuhkan kista endometriosis,ganoderma plus capsule,pengobatan alternatif pemecah batu ginjal,obat penghilang benjolan di leher sebelah kiri tradisional,obat penghancur kanker tulang tradisional,pengobatan untuk sembuhkan prostatitis kronis dan akut

  VastaaPoista