lauantai 30. tammikuuta 2016

Kukkahuivi

Joululoman iloja oli se, että pääsin metsään retkeilemään. Sieltä saa voimia ja levollisuutta. Sielu lepää lumisessa maisemassa. Metsä auttaa jaksamaan arkea. Lisäksi metsässä on mukavaa kuvata neuleita. On aikaa, hyviä kuvauspaikkoja ja riittävästi valoa.
Huivi oli yksi joulukuun mysteerineuleista ja ehdoton suosikkini. Tämän huivin voisin neuloa uudelleenkin! Yleensähän en neulo juuri mitään uudelleen. Maailmassa on niin paljon ihania malleja, jotta pitäisi neuloa sitä samaa toistamiseen. Annoin huivin lahjaksi, joten voisin kyllä neuloa sen uudelleen. Kuviot olisivat kauniit paksummastakin langasta. Kunpa vain olisi aikaa toteuttaa kaikki neulehaaveet!
Ohjelinkki löytyy täältä.


10 kommenttia:

 1. Jep, kaunis on ja vähän erilainen kulmikas.
  Aikaa vaan ei ole neuloa kaikkea. Neulomista voi harrastaa joka päivä, ainakin vähän. Toiset harrastaa jotain vain kerran viikossa, sehän on tylsää;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis on. Ihailen aina noita taidolla tehtyjä pitsikuvioita. Upeita.

  VastaaPoista
 3. Hurjan kaunis huivi- onnekas tuo lahjan saaja!

  VastaaPoista
 4. Oliko tämä nyt se huivi jota olen hinannut kaulassani sairaalassa edestakaisin... ihana, kiitos. Jorvi on kylmä ja vetoisa paikkaa, tunnieilmaston puolesta ainaskin. Kiitos. <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis on ja selvästi hyvä, jos tulee mieleen tehä uuelleen. Neuloessa on aina nälkä kokeilla jotain uutta.

  VastaaPoista
 6. Pretty good post I just stumbled upon your website and wanted to say that I have incredibly enjoyed reading your blog posts Any way I am going to be subscribing for the feed and I hope to visit your article once again soon.
  pengobatan untuk sembuhkan ginjal polikistik

  VastaaPoista