keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Hellepäivänä

Helteisenä päivänä oli hyvä mennä järvenrantaan kuvaamaan valmistuneita sukkia. Itse asiassa olisin halunnut uidakin rannassa, mutten  voinut koiran (omani) takia mennä, koska rannassa oli muitakin ihmisiä. Mutta niemen kärjessä ei muita ollut, joten kun koira juoksi keppi suussa ympyrää, mie kuvasin sukat.


Hetkiä Heimolasta-podcastissa  on meneillään Ullaneule-KAL. Miulta oli jäänyt Sukka-Finlandiasta jäljelle Tukuwoolin sukkalankaa, jolle Ullasta löytyikin kiva sukkamalli, Unelias. Miulla ei ole moniakaan paksuja sukkia, joten nämä tulivat tarpeeseen.
Sukkien kuvio oli helppo, mutta silti piti neulomisen mielenkiintoisena. Minnuu jännitti hiukan vetääkö kuvio neuleen niin tiukaksi, etten saa sukkia jalkaan. Onneksi niin ei käynyt, vaan sukista tuli sopivan napakat.
Aiemmin neuloin kaikki Ravelryn Solid Socks -ryhmän mysteerisukat. Viime talvi oli sen verran rankka ja käsikin oli kuukauden kipeänä, että mysteerit ovat jääneet vähemmälle. Kesän alussa päätin, että nyt on "pakko" osallistua. Langaksi löytyi viime talvena Kanadasta ostamani ihanaakin ihanampi brittiläinen sukkalanka (nimen voi katsoa alla llevasta linkistä), jota olisi mahtavaa saada lisääkin. Koska mallikin oli upea, tuli sukista aivan täysosumat.

Unelias-sukkien tiedot ja  Hidden Garden -sukkien tiedot on kirjattu Ravelryyn.

3 kommenttia:

 1. Oi, kuinka sievät sukat ovat nuo keltaiset kaunokaiset! <3 Ja ihana Suomen suviluonto!
  Sari

  VastaaPoista
 2. Metsänkävijän sukat väreiltäänkin. :)
  Alemmat väripilkkuna nimensä mukaisesti.

  VastaaPoista
 3. Kauniita sukkia jälleen! Kiitos viimeisestä Päivikki! Lauantaina en pääse Kotkaniemeen, mutta katsotaan, ehdittäiskö vielä tavata kesällä. =)

  VastaaPoista