sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Vielä kisasukkia - ja talvea


Katselen vähän hämmentyneenä tämän postauksen kuvia. Luulin nimittäin kirjoittaneeni Sukka-Finlandian kisasukistani, sillä kuvat on otettu maalis-huhtikuussa. Täältä löytyi kuitenkin vain postauksen luonnos kuvineen, mutta ei tekstiä.


Muistan kuitenkin, että näitä kukkasukkia oli todella mukavaa neuloa. Oli koukuttavaa katsella sukkien pohjakuvion ja kärhöjen kukkien muodotumista neuleessa. Nämä sukat olivat täydellinen "vielä yksi kerros"-neule. Sen vuoksi ne valmistuivat nopeasti.
Kärhö-sukat

Olen näköjään neulonut nämä sukat maaliskuun alussa. Ne ovat olleet jalassanikin jo monta kertaa. Mutta mitään muuta sanottavaa niistä ei sitten olekaan. Vaikka en kilpaillutkaan nopeudesta, halusin pysyä ohjeiden julkaisutahdissa. Sukkia tuli neulotuksi aika nopeasti, eikä neulomiskokemuksesta näköjään jäänyt mitään mieleen.

Näistä sukista jäi sen  verran lankaa jäljelle, että päätin neuloa raidoittamalla tumman sinisellä vielä yhdet sukat, joihin neuloin kärjet, kantapäät ja sukan suun turkoosilla. Sukista tuki juuri sopivat Miehelle. Olen juuri nyt neulomassa raitasukkia, joista jää lankaa taas sen verran, että voin neuloa toiset samantyyliset sukat.

Lumi oli juuri alkanut sulaa. Se paljasti talven aikana kuusista pudonneet neulaset hangella. Nyt samasta paikasta nousevat kielojen suipot kärjet.

1 kommentti:

  1. kAUNIS kuvioiset ovat sukkasi,ja väritkin kohdallaan:))
    Luonto siitä ihmeellinen...heti kun lumi sulaa joku kasvi nostaa katseensa kohti kevättä,roudankin vielä kipristäessä juuristoa:))
    Mukavaa kevättä!!

    VastaaPoista