lauantai 21. heinäkuuta 2012

Huiveja Saimaalla

Sateisen ja tuulisen kesän vuoksi päätimmekin mennä Saimaalle kanoottia isommalla paatilla. Samalla pääsisimme pitemmälle kuin hitaasti melomalla. Risteilimme  Lappeenrannasta Savonlinnaan.  Mukaan otin neulomani huivit - tai ainakin niin luulin. Laivalla tajusin jättäneeni toisen sohvan selkämykselle.

Olisin tietysti unohtanut tämänkin huivin, mutta onneksi serkkuni otti sen mukaan, jos vaikka laivalla tulisi kylmä. Olin alunperin neulonut huvin itselleni. Halusin huivin, jonka voisin jättää töihin, jotta siellä olisi lämmintä päälle laitettavaa. Serkku kuitenkin tykkäsi huivista niin paljon, että annoinkin sen hänelle. Saanpahan neuloa itselleni uuden!Huivi on suosittu Ullaneuleen Revontuli, jonka olen neulonut joskus aikaisemmin. Lanka on piirongin kätköistä löydettyä Pirtin kehräämön lankaa.


Sitä toista huivia en sitten sateessa saanutkaan kuvattua ennen kuin tänään - oli aurinkoinen päivä. Riensimme heti Repovedelle uimaan ja istumaan nuotiolla ja nauttimaan erämaasta.


Neuloin huivin Ravelryn KAL:na. Olisi varmaankin pitänyt valita paksumpi lanka, niin kuvio olisi onnistunut paremmin. Mutta tätä lankaa oli piirongissa, muuta sopivaa ei ollut riittävästi. Huivista tuli henkäyksen ohut. Pidin sitä kuvauksen ajan päällä tänään uimisen jälkeen. Ohuudesta huolimatta se lämmitti. Villa on aina villaa.

Nyt siis tarvitsisin huivin sinne töihin jätettäväksi. Minkähän neuloisin - lankaa kyllä on!


Huivin tiedot: Kliks6 kommenttia:

 1. Kauniita huiveja jälleen! Mulla on töissä yksi vanha hassunvärinen Fifi 3 varalämmittimenä. Revontuli ainakin lämmittää! =)

  VastaaPoista
 2. Kauniit maisemat ja huivit!
  Lummekuva on ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vierailusta. Revontulihuivit on aina yhtä ihania, itse en vaan sellaista osaa tehdä :(

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa bloggeriin. Ihan helppoa tämän ylläpito on, kun ensin pääsee vähän perille. Harmittaa todella tuo vuodatuksen huoltokatko, joka sitten osoittautuikin melkoiseksi katastrofiksi kadonneiden kuvien muodossa.

  VastaaPoista