maanantai 16. heinäkuuta 2012

Vaihteeksi virkkausta


Ravelry on vaarallinen paikka. Siellä voi  viaton, pahaa-aavistamaton neuloja joutua ties minkä villityksen valtaan. Miun ei ollut tarkoitus aloittaa virkkamaan - tai oli, mutta sitten "joskus". Osallistuin eräässä ryhmässä lohtupeiton virkkaamiseen ja samalla näin mitä ihanampia peiton paloja. Palo siitä syntyi! Oli pakko alkaa virkata peittoa. Tai paremminkin peittoja.


Uuden verantani kenkälaatikko kaipasi uutta peittoa. Sitä oli kiva virkata, koska peitosta ei tullut kovin suuri. Opittuani mallin, lappuja syntyi aika nopeasti. Lanka on Nallea, värit valitsin verannan värien mukaan, muuten en olisi harmaaseen koskenut.


Ne muut peitot? Aloitin isoäidinneliöpeiton jämälangoista. Se valmistuu sitten joskus. Kunhan löydän nätit langat, aloitan myös afrikankukkapeiton. Siihen haluaisin riittävän paksua lankaa ja kirkkaita, raikkaita värejä.

Neliöiden ohje löytyy Smoothfoxin sivuilta. Peiton tiedot ovat Ravelryssä.

4 kommenttia:

  1. Ihan samat sanat kuin Hepsi, kauniit värit tilkuissa!

    VastaaPoista
  2. Bongasin tämän eilen verannalla. Oli niin paljon nähtävää, että en ehtinyt sitä ihastella silloin. Voiskos tuon ohjeen saada jostain, olis noita jämälankoja varastossa vaikka millä mitalla. Niin ja kiitos eilisestä!

    VastaaPoista
  3. Ihana peitto ja ihanan värinen, sopii hyvin paikoilleen :)

    VastaaPoista