tiistai 4. syyskuuta 2012

Kesän viime huomen


Vietimme kesän viimeistä päivää nauttien nuotiotulilla istumisesta, luonnon hiljaisuudesta, uimisesta ja saunasta, upeasta kuutamosta ja lepakoiden lentelystä. Kesä näytti vielä kerran parhaat puolensa. Syksyyn on kuitenkin varauduttava.


Osallistuin kesällä Ravelryssä Stephen Westin huivi-KAL:iin. Innoissani aloitin neulomaan kahta huivia, joista toista emme tule koskaan näkemään. Miulle käy harvoin niin, etten neulo aloittamaani työtä loppuun, mutta nyt kävi. Usko meinasi loppua kesken kaiken.


Stephen on mestari suunnittelemaan yksinkertaisia, mutta nerokkaita neuleita. En kuitenkaan ollut neuleen nerokkuudesta koko aikaa tätä mieltä. Toisen vihjeen jälkeen olin hämmästynyt. Huivi näytti oudon muotoiselta ja jotenkin typerältä. Pohdin huivineuleen purkamista. Tässä vaiheessa nro 2 päätyikin purkuun. Olin kuitenkin ostanut kalliit langat ja päätin sen vuoksi neuloa huivin loppuun. Hyvä, että päätin.Kolmas ja neljäs vihje tekivät huivista todella hienon. Jos jotain ikävää pitää sanoa, niin tästä langasta neulottuna huivista tuli painavan oloinen (200 g). Lanka loppui kesken ja jouduin neulomaan sivuosat hieman ohjetta lyhyemmiksi.


Syksyn ensimmäisenä päivänä auringonpaiste muuttui illan suussa tihkusateeksi ja seuraavana päivänä rankkasateeksi.Jätimme hyvästit metsälle, nuotiotulille ja pienelle järvelle.

Huivin tarkemmat tiedot löytyvät täältä.


15 kommenttia:

 1. Hieno kesän lopetus ja upea huivi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Minua harmitti, kun myöhästyin tuosta. Täytyy neuloa se joskus myöhemmin.

  VastaaPoista
 3. Haikeansuloisia kuvia ja kaunis huivi! :)

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää huivi ja kokoa ainakin riittää!
  Nätti kärpässienikuva!

  VastaaPoista
 5. Sinulta sitä syntyy huivia solkenaan. Olipa kaunis se sun itse suunnittelema huivi.

  VastaaPoista
 6. Huivissasi on kauniit värit. On varmaan ollut aika mielenkiintoista neuloa lopputuloksesta päätellen. Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi ja mielenkiintoisen näköinen malli :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos tulkinnasta, siihen mimäkin päädyin, mutta en ole vielä jatkanut sukkaa. Viikonloppuna täytynee taas ryhtyä.

  VastaaPoista
 9. Vai, että sinitiaispistely valmistunee vuonna 2025 :D. Ei se mitään, mulla on monta (!) työtä meneillään, jotka eivät valmistu edes siihen mennessä...
  Mutta neulomasi huivit ovat ihania; kukapa sitä kaikkeen ehtisi?

  VastaaPoista
 10. Sehän on ihan älyttömän upea! Värit ja malli! Ihmetellen katson kyllä mallia ja mietin, millaista on ollut neuloa se KAL:na..

  VastaaPoista
 11. Kaunis huivi silmiä hivelevä. Taannoin näin vanhassa blogissasi jonkin takki huivin joka oli yksinkertainen ja nerokas. Sellainen jonka voin pyöräyttää takin alle. Oletko ajatellut että voisit laittaa tänne kadonneet kuvat vuodatus postauksen. Josko sinulla on kuvat tallessa. Kävin usein vain katselemmas kuvia ja unelmoimassa. Vinkkaa minulle jos muistat mallin, siinä oli laihat pitkät reunat.

  VastaaPoista