sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Äidin puutarhassa


Kävin viikonloppuna lapsuudenkodissani. Vaikka syksy on jo pitkällä, oli äidin puutarhassa vielä paljon kaunista katseltavaa. Ilokseni huomasin, että neulomastani huivista löytyi samoja värejä kuin äidin kukista.


Vaikka tämän huivin neulominen on ollut suunnitelmissa jo kauan, se jotenkin hiipi odottamatta puikoille. Tarkoituksenani oli neuloa vain jo aloitettuja töitä, mutta yht'äkkiä olinkin neulonut tämän huivin. Sen neulominen oli niin joutuisaa ja helppoa, että sitä pystyi neulomaan keittiössä ruuanlaiton lomassa. (Olen joskus aiemmin tunnustanut, että miulla on keittiöneule, jota neulotaan silloin, kun potut kiehuvat tai sämpylät paistuvat.)


Neuleen tarkemmat tiedot löytyvät taas täältä.  Lanka on peräisin piirongin kätköistä ja luultavasti olen ostanut sen Tampereen messuilta jokunen vuosi sitten. Olen tyhjentänyt neulomalla piirongin laatikoita kohta melkein vuoden. Langat ovat kyllä vähentyneet, mutta pohjaa ei vielä näy. Hohhoijaa!


10 kommenttia:

 1. Hempeät syksyn värit todellakin! Juuri sellaiset sävyt, mistä pidän kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi! Mahtavia värikkäitä kukkakuvia :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi. Tuollainen pitkulainen huivi on oikein mukava kaulan ympärille käärittynä. Itsekin olen neulonut tänä vuonna määrällisesti eniten varastolangoista, mutta ajallisesti eniten ostolangoista. Kun vain jaksaisi blogata niitä neuleita.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa värien hehkua niin kauniissa huivissasi kuin äitisi puutatarhassakin.

  VastaaPoista
 5. Kauniita kukkakuvia ja huivi on tosiaan yhtä kauniin värinen kuin kukat, nätti malli.

  VastaaPoista
 6. Kaunis malli; tuo pitää joskus toteuttaa.

  VastaaPoista
 7. Juuri miun värisiä kukkia kukkia äitisi puutarhassa ja huivikin miellyttää silmää.
  Harmi kun ei meillä ole semmoista verantaa. Kukkasille ei ole mitään viileää paikkaa. Nytkin odotan kauhulla kun tulee ekat pakkaset ja täytyy tuoda sisälle monet kukkaset jotka on nyt tottuneet viileään. Kiinanruusut, onnenapilat ja kaktukset.

  VastaaPoista
 8. Huivi on kaunis, sekä minusta hienon värinen. Kukat ovat vielä kauniisti kukassa, syksystä huolimatta.
  Katselin tässä sinun muitakin hienoja käsitöitäsi.
  Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 9. Ihana huivi ja huikeat kukat!
  Kauniita lapasia tuossa aiemmin! :-D

  VastaaPoista