sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Patalappuja á la Carte Vol. 4

Vaikka olisi kuinka kiire muiden käsitöiden kanssa, patalappuja ei voi vastustaa. Jos en ehdi muuta, niin ainakin selailen kirjaa ja sitten onkin pakko ottaa langat ja koukku esille.


Iltateellä ja Aamukahvilla -patalaput tuntuivat kirjasta katsottuina kivoilta, mutten tykännytkään niiden tekemisestä. Virkkaaminen sujui, mutta tuo ompelu oli tylsää ja miusta läheltä katsottuna rumaakin. (Iltateellä ja Aamukahvilla ja kyllä, miulla on Ravelryssä näiden kahden kuvat vaihtaneet paikkaa.)Isoäidin keittiössä on ensimmäinen isoäidinneliöistä virkkaamani työ, jonka olen saanut valmiiksi. Kaikki muut yritykset ovat olleet liian suuruudenhulluja, jotta olisivat koskaan valmistuneet.

Sain ensimmäisen Värien vuosi -klubipakettini. Langat ja ohjeet ovat Louhittaren luolasta ja Hopeasäikeestä. Ihania väreja ja kauniita ohjeita, joita kutkuttaisi päästä neulomaan, kun vain ehtisi.

8 kommenttia:

 1. Ihanat klubilangat. Ja toi patalappu kirja on hyvä opus, nyt kun mäkin olen ruvennut virkkaamaan, niin taidan kirjan hankkia.

  VastaaPoista
 2. Ihania patalappuja. Niitä on kyllä kiva tehdä ja saa suht nopeasti valmiiksi :)

  VastaaPoista
 3. Upeita patalappuja ja nuo langat...herkkuja. Mukavaa Palmusunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Voi että tuosta kirjasta tekemäsi patalaput ovat niiiin ihania, miksen minä opettele virkkamaan...

  VastaaPoista
 5. Minullaa on myös tuo kirja, en ole yhtään lappua tehnyt, mutta sitä innokkaammin kirjaa lukenut. Minusta siinä on patalapuilla niin hienot nimetkin! Se on kuin taidekirja. Kaunis villatakki tuo edellisen postauksen pitemmän linjan tuotos! Hyvää kannattaa odottaa ; )

  VastaaPoista
 6. Kiva idea tehdä minikokoisista isoäidnneliöistä patalappu. Upea on tuo edellisen postauksen villatakki.

  VastaaPoista
 7. Lämpöset värit nois klupilankois. Nua patalaput o nii hianoi, et raaskiiko niit käyttää ollenkaa?

  VastaaPoista