sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Palailen takaisin


Blogihiljaisuuteni ainakin näiltä näkymiltä on päättymässä. En ole ehtinyt enkä jaksanut pitää yllä blogiani. Olen myös kärsinyt tietokoneella työskentelyyn tympääntymisestä. Melkein jäi tämäkin postaus tekemättä, sillä Bloggerissa on jokin muuttunut, enkä meinannut osata kirjautua sisään. Aiemmin blogin oikeassa yläkulmassa oli kohta josta klikattiin, nyt en löytänyt sitä.

Käsitöitä olen sen sijaan tehnyt koko ajan. Kesällä sain virkattua Patalappuja á la Carte -kirjan viimeiset patalaput: Juustokehän, Sokerileipurin ja Salonkien salat. Ne olivat mukavia virkattavia, tein niitä ruuanlaiton lomassa keittiön pöydän ääressä. Olen nyt virkannut melkein kaikki kirjan patalaput, muutama tylsän näköinen jäi tekemättä.

En ole ehtinyt koko syksynä käydä lukemassa blogeja. Katsoin juuri Feedlystä, että miulla on satoja lukemattomia postauksia. Merkitsin ne luetuiksi ja aloitan puhtaalta pöydältä. Mukavaa!

9 kommenttia:

 1. Kiva ku taas kirjoitit. Se yläkulmassa ole klikkauskohta häipyy jossain vaiheessa ku on ollut jonkun aikaa käyttämättä blogia, siis jotenkin se sulkeutuu. Mä jouduin kerran hakemaan mun salasanaa ku en muistanu ja se klikkauskohta oli menny kiinni. Onneks löysin s-sanan, sitä ku ei muista ku ei joudu useinkaan käyttämään.
  Oikein hyvää joulunaikaa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Nättejä patalappuja on tauon aikana valmistunut :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin. Upeita patalappuja oletkin saanut aikaan. Ihanaa Joulunodotusta sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kiva päästä seuraamaan kauniita töitäsi jälleen.

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että olet palannut. Kauniita patiksia. Minulla on tuosta kijasta virkattuna vain kaksi lappusta.

  VastaaPoista
 6. Kauniita ja uudenlaisia patalappuja. Ei ihme jos tulee kyllästys, välillä. Mutta kannattaa pitää vähän lomaa. Mukavaa joulun odotusta ♥

  VastaaPoista
 7. Minäkään en ole blogeja lueskellut, nyt ei tule juuri uni ja kiertelen suosikki blogejani. Sängyn toinen puoli on näet tyhjä. Luotan, että sydänteholta tullaan vielä takaisin vaikka sitten joulun jälkeen. Ardenaaliini taso on niin korkea, etten voi kuvitellakaan meneväni sänkyyn.

  Iloista ja Joulua sinulle

  VastaaPoista