sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Teepannumyssy

Meillä on jo kuusi pystyssä. Kuuseen ripustan ystäviltä saatuja käsintehtyjä koristeita ja itse virkkaamiani tai käpyilemiäni lumihiutaleita ja ulkomailta ostamiani joulupalloja. Vaikka tykkään näprätä neulomalla ohuesta langasta, ei miun kärsivällisyys kuitenkaan riittäisi pienen helmienkelin tekemiseen.

Sen sijaan aiemmin syksyllä pääsin nauttimaan paksuilla puikoilla neulomisesta, kun ystäväni pyynnöstä neuloin hänelle teepannumyssyn paksusta hahtuvasta.  Myssyn neulomiseen meni vain 1 ilta, kaikki muu olikin sitten työn ja tuskan takana.

En millään meinannut keksiä, miten koristelisin pannumyssyn. Ystäväni pitää yksinkertaisesta ja selkeästä. Mie neuloin samantyylisen teepannumyssyn 4 vuotta sitten ja halusin tehdä nyt erilaisen, mutten keksinyt juuri mitään muuta. No, kukkanen on erilainen, mutta muuten menin samaa latua pitkin. Lopputuloksesta tykkään, mutta luovuuden puuttuminen vähän harmittaa.

Ostin eilen langat toiseen teepannumyssyyn, koska olen jo vuosia suunnitellut neulovani joulupannumyssyn, mutten ole saanut mitään valmiiksi. Itselle tulevaan uskaltaa ottaa enemmän riskejä, joten toivon, että luovuus pääsee valloilleen.4 kommenttia:

 1. Kaunis! Ihanan lämpöinen ja kukka on kaunis pienine timantteineen.

  VastaaPoista
 2. Kaunis.

  Ihanaa Joulunaikaa Sinulle ja Läheisillesi.

  VastaaPoista
 3. On kyllä nätti pannumyssy, oikein hyvää joulua takaisin :)

  VastaaPoista
 4. Ihana pannumyssy!
  Rauhallista joulua teille molemmille ja hauvelille kans! ♥

  VastaaPoista