lauantai 25. tammikuuta 2014

Milli-mollit

Näissä maisemissa oli tarkoitus kuvata uudet villahousuni. Oli kuitenkin liian kylmä ja sitten aurinkokin laski ja valo väheni. Oli pakko tyytyä kotipihan pyykkinaruihin.

Vuosi sitten eräänä kylmänä pakkasaamuna kävellessäni töihin mietin, että vanhanajan villahousut olisivat hameen alla ihanat. Sitten hoksasin, että onhan nykyaikaisiakin villahousuja ja voisinkin neuloa sellaiset. Neulekirjasta löytyikin pirteä malli.

 Neulomaan ehdin vasta loppusyksystä. Näitä olikin kivaa neuloa! Sai neuloa oikeaa pitkät matkat ilman sen kummempia kommervenkkejä. Käytin Hot Socksin 2 eri väriä, jotka raidoitin. Välillä unohdin vaihtaa lankaa, mutta sekään ei haitannut langan omien raitojen vuoksi.

Nyt tarkenee! 

Tarkemmat tiedot on kirjattu Ravelryyn.
 

17 kommenttia:

 1. No just hyvät! Mulla on monet vuodet notkunut villahousuohje ohjekansiossa ja ajatus että pitäis neuloa. Vaan ei oo vielä neulottu. Tänäkin talvena olen lankoja sillä silmällä katsonut mutt ei vieläkään. Jospa näistä sun housuista inspiroituisin ja saisin ensi talveksi villahousut.
  Nyt mulla on Partioaitasta just ostetut merinovillaiset alushousut ja -paita.

  VastaaPoista
 2. Onpas nätit ja tarpeelliset näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
 3. Siis aivan ihanat villahousut! Jos käyttäisin hametta, niin ihan varmasti käyttäisin myös villahousuja, mutta farkkujen alla ei villahousut oikein olla käytännölliset. Ulkoiluhousujen alle kyllä ehkä voisi kokeilla, mutta kun mulla on noita aluskerrastoja joka lähtöön.
  Mutta noita ei voi kuin ihailla, noi on kuin karkkia :D Pitäisiköhän ruveta äidille värkkäämään... - kiitos ideasta, ensi vuoden joululahjaongelma on ratkaistu!

  VastaaPoista
 4. Wau, noiden on pakko olla hyvät ja lämpimät.

  VastaaPoista
 5. Hienot, Ei haittaa vaikka helmat hulmahtaa, kun alla noin herttaiset housut.

  VastaaPoista
 6. Ihanat, aivan täydelliset villahousut!

  Mulla oli täksi talveksi kans aikeissa nuo tehdä mutta niinpä vain ovat edelleen tekemättä :)

  VastaaPoista
 7. Vau kuinka hauskat! Käytännöllisetkin ilman muuta!

  VastaaPoista
 8. Voi, ompa hianot! Tarttiskoha munki....

  VastaaPoista
 9. Voi kun ihanat, nyt olen sulle kade :)
  Ihana jääveistos ♥

  VastaaPoista
 10. Kivat pökät -- ja hauska vilautus :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä kelpaa vaikka villahousut joskus vilahtaisivatkin. Ihan mahdottoman hauska idea. Viihdyn näillä sivuillasi, käyn kansallispuistoissa ja katselen luontoa kauniiden neuleiden lisäksi.

  VastaaPoista