lauantai 11. heinäkuuta 2015

Sherlock Holmesin peitto

Muutaman vuoden odottelun jälkeen pionini vihdoinkin kukkivat. Niitä piti ehdottomasti kuvata! Samalla voisinkin kuvata jo muutaman kuukauden sitä odottaneen peiton. Ravelryssä oli KAL, jossa neulottiin peitto.Tarkoituksena oli, että kerran kuussa luettaisiin jokin Sherlock Holmes -kirja ja neulottaisiin peiton pala, joka oli suunniteltu kirjan teemaan sopivaksi. Mie ehdin vain neuloa palat, mutten lukea mitään.
Lankana miulla oli Pirtin kehräämön paksuhkoa villalankaa, joten paloista tuli kookkaita ja peitosta mukavan suuri.
Palaohje tuli kerran kuussa. Sen neuloi melkein yhdessä illassa. Vuoden kuluttua kasassa oli 12 palaa ja peitto kokoamista ja reunoja vaille valmis. Mie en malttanut odottaa reunaohjetta, vaan neuloin reunan oman pään mukaan. 
 Peiton tarkemmat tiedot on kirjattu jälleen Ravelryyn. Ihanaa saada yksi keskeneräisistä peitoista valmiiksi! Miulla on vielä 3 muuta peittoa kesken ja yhteen langat ja ohje valmiina. Ideat on pariin muuhun peittoon. Mutta mistä saisin aikaa niiden tekemiseen - huokaus!
Kiitos kaikille rohkaisun sanoista käsiongelmani kanssa. Ne lämmittivät mieltäni. Olen jo neulonut onnessani ja tänään saankin taas purkaa, mutta ei se mitään.

5 kommenttia:

 1. Hieno peitto -- miulla on varmaan sen sisko -- tai ainakin serkku kotona :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis peitto, niin ja pioni myös :)

  VastaaPoista
 3. Upea peitto! Hyvä että voit jo taas neuloa - ja purkaa. ;)
  Minä olen reissussa 26.-29. päivä ja sitten luultavasti taas 31.7.-2.8. Mutta toivotaan, että löydämme yhteisen päivän, jolloin ennätämme tavata!

  VastaaPoista
 4. Ihana peitto!
  Paljon siihen meni lankaa?

  Kyselee peittoa suunitteleva.
  Ja pionitkin kukkivat, meillä kolmea eri väriä. Ja just, kun lempiväriseni (valkoinen ja ripsaus tummaa fuksian punaista) tuli kukkaan satoi kolme päivää. Voit arvata, jäikö paljon ihailtavaa...

  VastaaPoista