lauantai 20. helmikuuta 2016

Mysteerihuivi

Tammikuun pakkasten jälkeen halusin käydä katsomassa voisiko jäällä kävellä vai olisiko siellä vettä. Jäällä pystyi kävelemään, mutta siellä oli vettä sen verran, että kauemmaksi olisi ollut hankalaa kävellä. Onneksi rannalla voi kuvata juuri valmistuneen huivin.
Vuosi sitten hiihtoloman tienoilla aloitin neulomaan mysteerihuivia. Huivi oli suorakaiteen muotoinen ja siinä oli intarsiaa. En tykännytkään. Tämä on miulle todella harvinaista, yleensä neulon valmiiksi kaiken, minka olen aloittanutkin. Tämä huivi jäi kesken ja lopulta päätin purkaa sen kokonaan. Näistä langoista neuloin loppusyksystä toisen mysteerihuivin.
Tästä huivista tulikin todellinen mysteerihuivi, sillä mie olen hävittänyt sen. En löydä sitä mistään. Etten vain olisi jättänyt sitä kuvaamisen jälkeen rantaan?!? Sieltä se ei löydy ennen kuin keväällä lumien sulettua. Yleensä mie laitan valmistuneet neuleet samaan paikkaan komeroon, mutta huivi ei ole siellä eikä muuallakaan, missä säilytän käsityötarvikkeitani.
Onneksi sentään kuvat todistavat, että olen neulonut tämän huivin. Muuten voisin epäillä nähneeni unta sen neulomisesta. Myös Ravelrystä löytyy todisteet neulomisesta.Mutta missä on itse huivi?

8 kommenttia:

 1. No jopas on mysteria. Jospa se tuossa puussa päätti keväänsä viettää, hyvä itikkapyydys ja siitä sitt tirpit nappaa makupalat suuhunsa.
  Ei kun se on siellä repun sivutaskussa rytyssä ja mytyssä, ihan siellä kulmassa mihin ei sormikaan etsiessä osu;)

  VastaaPoista
 2. Ihana huivi, kuin enkelin siivet olis tarttuneet oksiin! Toivottavasti mysteeri saa onnellisen lopun ja huivi löytyy pian vaikkapa sieltä repun taskusta, kuten Kristiina edellä arveli. ;)

  VastaaPoista
 3. Utuinen huivi. Mihin lie päätynyt?

  VastaaPoista
 4. Mulla tulee mieleen aamukasteinen seitti puun oksassa - voisko siis sanoa, että kaunis!

  VastaaPoista
 5. Todella ihana huivi ja mysteerinen kaikin puolin. Olisikohan se lämmittämässä jonkun löytäjän hartioita?

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis, niin eteerinen heiluessaan puun oksalla.

  VastaaPoista