perjantai 6. toukokuuta 2016

Notre Dame

Ravelryssä pääsi mukaan Mysteerineulontaan, jossa neulottiin hiukan paksumalla langalla. Innostuin ja menin paikalliseen lankakauppaan. Piti päästä heti neulomaan. Värivaihtoehtoja ei ollut monia, oli otettava valkoista lankaa.

Neuloessa mietin, että voisikohan valmiin huivin värjätä. Kyllä voisi, mutta ei miun taidoilla. Huivi jää valkoiseksi ja menee sen vuoksi lahjaksi. Mie olen kalpea, valkoinen väri kasvojen lähellä tekisi miusta vieläkin kalpeamman.

Neuleen edistyessä huomasin, että lankaa kuluukin enemmän kuin ohjeessa oli sanottu. Olin ostanut kaupasta kaikki kerät, sieltä en saisi lisää. Mutta onneksi netin kaupoista löytyisi lisää. Harmikseni huomasin, että Gedifra on lopettanut langan valmistamisen. Ravelryn lankavarastoista lankaa löytyi, mutta jokaisen kohdalla luki, ettei se ole myynnissä. Pitsireuna oli pitkä ja hankala neulottava. Mietin, että jos lanka loppuu, puran reunan ja neulon sen toisenväriseksi.  Se ei tuntunut kovin mukavalta vaihtoehdolta. Niin kuin kuvista näkyy, lanka riitti, mutta sitä jäi vain ½ metriä jäljelle.
Huivin tiedot löytyvät täältä.

(Olen pahoillani epätarkoista kuvista. Huomasin vasta nyt, etteivät kuvat olleetkaan onnistuneet.)

4 kommenttia:

 1. Ihan hyvin kuvista näkee, että malli on kaunis.
  Kiva otsikko, kyllä luonnossa on niin kauniita kirkkoja että . . niissä sielu lepää.

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi, mutta minullekaan ei puhdas valkoinen sovi lainkaan.

  VastaaPoista
 3. Vähiin meni lanka, mutta onneksi riitti. Tulos on hieno, hyvä mysteeri.

  VastaaPoista