tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kevätjuhlat


Ompeluseurani vietti kevätjuhlia sunnuntaina Pulsan asemalla. Ompeluseura on kokoontunut noin kaksi kertaa kuussa vuorotellen jokaisen kotona.

Ensin kahvittelemme ja sitten otamme käsityöt esille. Meillä ei ole yhteisiä käsityötavoitteita, vaan jokainen tekee, mitä haluaa.


Pulsassa toimimme samalla tavalla. Ensin nautimme ihanasta kahvi- ja teetarjoilusta. Sitten siirryimme meille varattuun erilliseen tilaan neulomaan ja virkkaamaan. Olen käynyt Pulsan asemalla monta kertaa, mutta tämä kokoustila oli miulle uusi.
Tällä kertaa aikaa meni myös kauniin sisustuksen ihailuun. Kaikki tilat on korjattu ja remontoitu kauniisti. Jos vierailet kesällä Lappeenrannan suunnalla, Pulsassa kannattaa ehdottomasti käydä.

Kevätjuhlamme päättyi Suvivirteen, jonka lauloimme sireenien ja kielojen tuoksussa vanhassa rautatielaisten tuvassa.

5 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta paikalta. Vaikka Lappeenrannassa on tullut käytyä lähes joka kesä, on tuo kyltti mennyt kokonaan ohi.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja kauniita töitä!

  VastaaPoista
 3. Onpas kiva juhlia Ompeluseuran kevätjuhlaa. Hieno ajatus.

  VastaaPoista
 4. Mukavia tällaiset kokoontumiset.

  VastaaPoista
 5. Olin toukokuussa yksissä häissä joissa laulettiin Suvivirsi. Siellä kirkossa me penkillinen opettajia lauloimme ilman virsikirjoja niin että kajahti. Toistoista on hyötyä. Ja vaikka sen on tehnyt niin monta kertaa, taas silmät kostui.

  VastaaPoista