lauantai 4. kesäkuuta 2016

Toteutunut toive

Sitten viime vierailun Valkmusan kansallispuistoon olen haaveillut, että pääsisin sinne alkukesästä, suon kukkien kukinta-aikaan. Viime viikonloppuna toive toteutui, tosin toukokuun lämpimien säiden vuoksi osa kukista oli jo kukkinut. Silti siellä oli paljon kaunista ja ihanaa. Suo on ihana, rauhallinen paikka, osa miun sielunmaisemaa.
Kuukausi sitten alkoi Raveryssä Meijun MKAL. Vaikka miulla oli puikot täynnä neulomista, tähän oli "pakko" osallistua. Meijulla on aina niin kivoja neuleita, että tiesin etukäteen, että lopputuloksesta tulee mieluinen.
Niin kuin tulikin. Olisi ollut hienoa, jos olisin osannut valita värit räväkämmin. Mutta lankakaupassa olin taas sormi suussa. En osannut valita mitään, mikä ei ollut tuttua ja turvallista. Värit huivissa ovat toki hyvät, mutta olisinpa uskaltanut valita toisella tavalla.
 Huivista oli kaksi eri vaihtoehtoa, ainaoikein- ja pitsiversio. Valitsin pitsin, koska siitä tuli ilmavampi ja ehkä myös isompi. Huivia oli joutuisaa ja mielenkiintoista neuloa. Muutin ohjetta lopussa hiukan neulomalla nirkkoja harvemmin kuin ohjeessa. Raveryn ryhmässä osalla nirkkoja neuloneilla oli vaikeuksia saada tiheästi neulotut nirkot  asettumaan kauniisti. Nirkkoja on myös tuskallista neuloa, joten päätin etten tee niitä niin usein.
Huivin tiedot löytyvät täältä. Miulla on vielä 2 huivia puikoilla. Jospa sitten neuloisi jotain muuta.

5 kommenttia:

 1. Kaunis huivi ja väritkin hyvät! Suo on kaunis ja rauhallinen paikka ja siellä on kauniisti patinoituneita pitkospuita.

  VastaaPoista
 2. Hieno huivi väreineen kaikkineen. Nyt voit tehä uusia eri värityksin. :)
  Suolla tuoksuu hyvälle.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä just kivat värit. Usein on nyt tuollaisia monivärisiä vinoja malleja.
  Oi oi, suopursu on niiiin kaunis kukka ja sen tuoksu, wau. Tuoksun kun saisi pulloon niin voisin hajuvettä käyttääkin.

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi!
  Suosittelen aloittamaan fisukkia, kivat niistä tulee! Mä mietin huivia neulottavaksi sukkien jälkeen. Etsin vielä mallia..

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi! Voithan tehdä toisen aivan eri värityksellä :)

  VastaaPoista