lauantai 21. tammikuuta 2017

Joulukalenteri nro 3

Sää lauhtui aikalailla ja pilvet roikkuivat alhaalla. Siitä huolimatta oli mukavaa mennä metsään virran rannalle retkelle. Kuvaamista tosin haittasi hämärä keli. Sillalla oli sen verran avaraa ja valoisaa, että kuvat saatiin joten kuten otettua.
Vinterkyla -sukkien vihjeet tulivat neljänä adventtina. Etukäteistietojen perusteella odotin jotain haastavampaa. Sukista tuli kyllä ihan kivat, mutta jotenkin olin pettynyt niiden yksinkertaisuuteen. Kannattiko tästä mallista tehdä mysteerineulonta?
Tyrin kantapäävihjeen. Olin jo neulonut molemmat kantapäät, kun huomasin, että ai, olisikin pitänyt neuloa valkoisella langalla. En purkanut, koska ajattelin, että valkoinen kantapää näyttää helposti likaiselta.
Nyt, kun katselen kuvia, huomaan pitäväni sukista enemmän kuin alunperin. Mutta silti niistä puuttuu  jokin kiva juju. Olisinpa jättänyt nämä neulomatta ja neulonut joko nämä tai nämä. Toivottavasti olen ensi jouluna viisaampi (tuskin...)!

2 kommenttia:

  1. Niissä Laitisen puna-harmaissa olis ainakin haastetta ollut. Huh, aika monimutkainen kuvio. Vaan kauniit ovat nämä valmistuneet sukat, rauhallinen kuvio ja mukava väri.

    VastaaPoista
  2. Minä pidän näistä sinisistä.-Aloitin joulun alla haastavan mallin ja niin siinä kävi,että muun touhun ohessa sukat eivät ehtineetkään läheskään valmiiksi.Saa nähdä pääsevätkö pukin konttiin ensi jouluna.

    VastaaPoista