torstai 5. tammikuuta 2017

Neljä varista

Pyhien välissä oli hyvä hetki vierailla talvisella lintulahdella. Suurin osa lumista oli sulanut pois, mutta talvi alkoi jälleen kiristää otettaan. Keskipäivän aurinko ei noussut juurikaan horisontin yläpuolelle. Lahdella oli hiljaista. Vain neljä varista uskaltautui lentelemään ruovikon yllä.
Emme mekään juuri meteliä lahdelle tuoneet. Nuotiolla istuskeleminen on hiljaista puuhaa, samoin neuleiden kuvaaminen. Neuloin myssyn marraskuussa. Olin aiemmin löytänyt myssyn ohjeen jostain blogista, mutta mistä? En muista. Miun vanhemmat myssyt alkavat olla aika kulahtaneita, joten oli aika neuloa uusi. Neuleen tiedot olen merkinnyt tänne.
Marraskuussa neuloin myös nämä sukat. Piti ihan kaivella Ravelryn muistiinpanojani löytääkseni tiedon mitkä sukat nämä nyt olivatkaan. Paljastui, että olin jälleen kerran neulonut Solid Socks -ryhmän mysteerisukat Midnight Sky Socks. Olen nähtävästi neulonut näitä todella väsyneenä ja stressin lievittäjinä, sillä olen aika ihmeissäni siitä, että olen tällaisetkin neulonut.
Neljää varista ei enää näkynyt missään. Miunkin oli aika lähteä kotiin istumaan sohvan nurkkaan ja neulomaan.

5 kommenttia:

 1. Lienetkö bongannut pipon Pujoliivistä sillä neuloin sen aiemmin syksyllä :) On muuten kiva näin kaksivärisenäkin!

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina niin kivoja maisemakuvia noiden nättien neuleiden kaverina.

  VastaaPoista
 3. Luonto on vielä levossa,mutta vain kolme kuukautta ja sitten tuokin maisema alkaa olla elämää täynnä!-Kauniit sukat olet tehnyt vaikka sitten väsyneenäkin!

  VastaaPoista
 4. Vaikka vaikuttaa siltä, että olet aivottomana nuo neulonut niin ei ne ihan aivotonta neuletta kuitenkaan ole;)
  Komeat ns. pitkospuut, vähän vankemmat.
  Nyt tuli tännekin lunta ja pakkasta mutta niin on ollut lämmintä, että vielä uudenvuodenaattona pari lokkia tässä lenteli. Kyllä ne yleensä vähäksi aikaa poistuu talvella.

  VastaaPoista