sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pohjoisen taivas


Kuva on marraskuiselta aamulta, mutta voisi ihan hyvin olla jokin tämän viikon upeista auringonnousuaamuista. Kuva tuli mieleen, kun mietin tätä postausta. Sain toissa viikonloppuna valmiiksi huivin, jonka nimi on Northern Sky. Sen suunnittelija oli lomaillut Islannissa ja ihaillut taivaan värejä, joista oli saanut inspiraation huiviin.

 Miulta karkasi mopo käsistä erilaisiin KALeihin osallistumisessa joulun jälkeen. Ilmoittauduin todella moneen, Northern Sky oli yksi niistä. Yhtenä kannustimena osallistumiseen oli se, että sain tähän myös käytettyä lankavaraston lankoja, mikä oli todella mukavaa.

Huivi neulottiin lyhennetyillä kerroksilla sivuittain. Lisäksi raidat ja vaaleanpunaiset pilvenhattarat neulottiin myös lyhennetyin kerroksin. Viimeisenä neulottiin pitsireunus.


Huivi oli aikamoisena myttynä puikoilla, joten hämmästyin kovasti, kun siitä tulikin näin iso - kiva!
Huivin tiedot löytyvät täältä.Perjantaina sain iloisen yllätyksen postissa. Olin maininnut aiemmin täällä blogissa, että haluaisin tehdä harakka-aiheisen ristipistotyön, mutten ollut löytänyt hyvää mallia. Rakas ystäväni yllätti miut ja lähetti mallin - Kiitos Helkky! Nyt on kesäksi pistelymalli valmiina. Helkky on muutes aloittanut blogin, käykääpä vierailemassa!

12 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. Onnistuit laittamaan huivin väreihin sopivan auringonnousukuvan.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis, tyylikäs ja herkkä.

  VastaaPoista
 3. Kiva huivi, tykkään noista vähän kapeista ja pitkistä malleista.
  Onpa sinulla kiva ystävä kun löysi sinulle sopivan mallin!

  VastaaPoista
 4. Upea huivi! Luontokuva on ihan kuin todisteena vaaleanpunaisista pilvenhattaroista!

  VastaaPoista
 5. Hui, hui, miten kaunis huivi!! Värit on just niinkuin pohjoisella taivaalla pitääkin olla! Kaunista, kaunista...

  VastaaPoista
 6. Ihana huivi <3 ja mukavan lahjankin olet saanut.

  VastaaPoista
 7. Voi,tuo huivi on juuri kuin pohjoisen taivas kauneimmillaan.Tykästyin lapintyttönä huiviin ja etsin mallia,mutta enpä löytänyt Ravelrystäkään.pitäisikö sieltä löytyä??

  VastaaPoista
 8. Kiitos Päivikki ohjelinkistä.Vieläkin jäi jotain kysyttävää langan suhteen,mutta siitä myöhemmin.Huomasin kyllä omalta ravelry-sivultasi,että olet käyttänyt Pirkanmaan Kotityön huivilankaa.

  VastaaPoista