sunnuntai 18. tammikuuta 2015

BergweihnachtLoppiaisen koskiretkellä miulla oli sukkien lisäksi mukana juuri valmistunut huivi, jonka olin neulonut ennen joulua yhtenä joulukalenterineuleena. Vaikka lopputulos näyttää hienolta, huivissa ei kaikki mennyt ihan niin kuin olisi pitänyt.
Mies ottaa yleensä hyviä kuvia. Hän on vuosien varrella oppinut myös kuvaamaan neuleita. Siksi oli hämmentävää nähdä tämä kuva. Ennen kuvan ottamista kysyin, että onko huivi suorassa ja hyvin... Oli kuulemma. Samoin tuossa seuraavassa kuvassa. Huokaus.
 Ylläolevassa kuvassa näkyy hyvin neulomani virhe. Oranssilla pohjalla on pilkkuraita. Olin unohtanut neuloa siihen kolmannen pilkkukerroksen. Huomasin sen vasta, kun huivi oli valmis. Myös huivin reuna on erilainen kuin ohjeessa. Miulta loppui lanka ja jouduin säveltämään reunan hieman erilaiseksi.

Osallistuin tähän KAL:iin, koska huivissa on kirjoneuletta ja halusin nähdä, kuinka sitä oli toteutettu tasoneuleessa kauniisti. Kirjoneule loppuu ennen reunasilmukoita, joten reuna on ohuempi kuin muu osa neuletta. Reunasilmukat piti neuloa löysästi, koska huivi levenee koko ajan. Niinpä reunasta tuli miusta lerpakka verrattuna kirjoneuleeseen. Näiden seikkojen vuoksi miusta huivin reuna ei ole onnistunut. Jos neuloisin huivin uudelleen, tekisin kirjoneuletta reunoihin saakka.

 Huivin tiedot löytyvät täältä.

11 kommenttia:

 1. Kaunis tuo huivi on,vaikka vähän sitä moititkin,enkä mä vieläkään huomaa virhettä,vaikka sanoit missä sen pitäis olla. Kaunis on ja suuritöinenkin.

  VastaaPoista
 2. Niin on minustakin kaunis ja suuritöinen, virhe ei ainakaan haittaa kun ei siitä tiedä mitään ja kuvatkin miehen ottamiksi kelpoisat;)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja varmasti isotöinen on ollut tehdä. Lainasin sinun kettulapasten mallia muunnelen. Toivottavasti et pahastu.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis! Virhettä ei huomaa, ellei tiedä.

  VastaaPoista
 5. Hei! Upea huivi. Olen samaa mieltä kuin edellinen.

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja erilainen huivi.
  Puron jääpala on kuin meduusa.

  VastaaPoista
 7. Tosi heno on ja enpä olisi mitään virheitä huomannut, jos ete olisi kertonut.

  VastaaPoista
 8. Minä en osaa nähdä siinä mitään virheitä ja minusta huivi on erityisen upea! Ja iso!

  VastaaPoista
 9. Höpöhöpö!
  Huivissa ei oo mitään virheitä!
  Nyt se on miulla, ihanasti lämmittää ja kietoutuu ympärille.
  Kiitos P. sinulle!
  <3

  VastaaPoista